30.03.2015.

Novi blog

Samo da javim da je novi blog namenjen učenicima koji se ne snalaze najbolje sa engleskim jezikom, pre svega gramatikom, počeo sa radom. 


Lagano kroz engleski počinje lagano da se popunjava tekstovima. Ako imate neko dete kome je potrebna pomoć, uputite ga na ovaj blog, ukoliko želite. Obavezno mu napomenite da slobodno u komentarima postavlja pitanja. Odgovaraću što brže budem mogla.

Ako im bude frka s nekom gramatikom pred test, potrudiću se da to ubacim preko reda, ali mi moraju javiti neki dan ranije. Ipak ovo uklapam u sve ostale obaveze ;)


Provokatorski komentari neće biti objavljivani, kao ni eventualna prepucavanja s kolegama. To možemo ovde, ispod ovog teksta. :)


Novi blog je za đake ;)

4 коментара:

 1. Draga koleginice, hvala Vam na ovom nesebičnom volonterskom radu. Uputiću svoje učenike na Vaš blog jer smatram da će puno koristiti nekima od njih.
  Ako Vam je povremeno potrebna pomoć u volontiranju, slobodno se obratite :)
  Topli pozdrav od srca,
  Aleksandra

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala, Aleksandra :)
   Pravimo volontersku mrežu? :)

   Избриши
 2. Hvala, ovo ce biti od koristi mojoj cerki, peti je razred osnovne skole, vezbamo nas dve, ali nije na odmet da malo na drugaciji i savremeniji nacin vezba. Nemamo novca za privatne casove. Pozdrav.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Mirjana, drago mi je ako će joj blog pomoći.
   Ako joj nešto bude nejasno, slobodno pitajte u komentarima ispod odgovarajuće 'lekcije'.

   Избриши